Σοβαρό τροχαίο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 14:30 το μεσημέρι, στη συμβολή της Λεωφόρου Δεκελείας και Κυπρίων Αγωνιστών, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία συγκρούστηκαν ένα αυτοκίνητο, ένα βαν και ένα δίκυκλο που κινούνταν επί της Λεωφόρου Δεκελείας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αναβάτης του δικύκλου και ένας από τους οδηγούς των άλλων οχημάτων.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τους παρέλαβε και τους μεταφέρει σε νοσοκομείο για να τους παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, καθώς και στελέχη της Τροχαίας, οι οποίοι προσπαθούν να ρυθμίσουν την κυκλοφορία, εκτρέποντας την προς την Κυπρίων Αγωνιστών.

Φωτογραφία: © Φοίβος – Απόλλων Διαμάντης | dytikesmaties.gr

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

2 σχόλια

  1. Προσέξτε τα παρμπίζ και των δυο οχημάτων της φωτογραφίας, στο πάνω μέρος τους, είναι σπασμένα από τα κεφάλια των επιβαίνοντων… Κανείς δε φόραγε ζώνη προφανώς. Ένα τόσο απλό πράγμα, το να φοράμε ζώνη όταν είμαστε στο αυτοκίνητο, πάρα πολλοί δεν το κάνουν . Όπως και στις μοτοσυκλέτες, πάρα πολλοί δεν φορούν κράνος. Πολύ περισσότερο, πάρα πολύ μεγάλη μερίδα οδηγών σχεδόν αδιαφορεί για τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας, σήματα και όρια, αλλά και για τους άλλους οδηγούς που χρησιμοποιούν το δρόμο. Γενικά οι έννοιες “σωφροσύνη” και “σεβασμός”, είναι μη κατανοητές από την πλειοψηφία.

  2. Δυστυχώς σωφροσύνη και σεβασμός ανάμεσα και σε πολλούς άλλους βασικούς κανόνες για πολιτισμένη διαβίωση… Προσωπικά λυπάμαι που ο μονάκριβος μου μεγαλώνει με την γενναιόδωρη παιδαγώγηση μου, απλά για να προσφέρει στους κάφρους που θα τον περιβάλλουν, την άνεση που ο ίδιος ποτέ δεν θα εισπράξει……

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής