Σε απεργιακό κλοιό σήμερα η χώρα – Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

Με «κατεβασμένα ρολά» θα κινηθεί σήμερα η χώρα, λόγω της απεργιακής κινητοποίησης στους περισσότερους κλάδους εργασίας, όπως τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς και τους ναυτεργάτες.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα, ακινητοποιημένα θα παραμείνουν το Μετρό, ο ΗΣΑΠ και το Τραμ και τα Τρόλεϊ, σύμφωνα με ανακοινώσεις των Σωματείων Εργαζομένων, ενώ στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία, από την έναρξη της βάρδιας έως τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν στην απεργία της ΓΣΕΕ και του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 11:00 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος, διεκδικούν μεταξύ άλλων, την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, την κατάργηση των μνημονιακών νόμων, αυξήσεις και νέες προσλήψεις.

Την ίδια ώρες χιλιάδες οδηγοί θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή στις ουρές που θα δημιουργηθούν τις επόμενες ώρες, λόγω της 24ωρης απεργίας, καθώς και της συγκέντρωσης που θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο της Αθήνας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής