Σαράντα οκτώ συλλήψεις σε Αργολίδα, Αρκαδία, Κορινθία, Λακωνία και Μεσσηνία

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από τις 26 έως και τις 28 Φεβρουαρίου τμηματικά, στις περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας.

PACIFIC-SUN

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε οκτακόσια εξήντα άτομα, καθώς και σε εξακόσια πενήντα οκτώ οχήματα. Από αυτούς προσήχθησαν ενενήντα άτομα και συνελήφθησαν σαράντα οκτώ άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν στην Αργολίδα, ένα άτομο, για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο και δύο άτομα οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους. Στην Αρκαδία, δύο άτομα για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Στην Κορινθία, ένα άτομο για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και ένα άτομο, γιατί διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.

Στη Λακωνία, ένα άτομο για ναρκωτικά, τέσσερα άτομα για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και δεκατρία άτομα, τα οποία διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Στη Μεσσηνία, δύο άτομα για ναρκωτικά, τρία άτομα για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, τέσσερα άτομα για καταδικαστικά έγγραφα, πέντε για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ένα για παράνομο υπαίθριο εμπόριο και επτά, τα οποία διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης εξιχνιάστηκε μία περίπτωση κλοπής σε οικία, που είχε γίνει την 9.2.2020, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 23χρονου, για κλοπή.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, εξιχνιάστηκαν δύο περιπτώσεις κλοπών σε οικία και επιχείρηση και μία απόπειρα κλοπής σε ιατρείο, που είχαν γίνει κατά το χρονικό διάστημα από 25.12.2019 έως 21.2.2020 στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίσθηκαν δικογραφίες σε βάρος τριών ημεδαπών, ηλικίας 23,40 και 42 ετών, αντίστοιχα, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριακόσιες μία παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν, μία σιδερογροθιά, στην Αργολίδα, μικροποσότητα κάνναβης, στη Λακωνία και μικροποσότητα κάνναβης, πέντε δενδρύλλια κάνναβης, στη Μεσσηνία.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής