Οικογενειακή υπόθεση η κλοπή μετασχηματιστών σε περιοχή της Ημαθίας

Δύο αδέλφια ηλικίας 26 και 31 ετών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι σε περιοχή της Ημαθίας, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Για την ίδια υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε ακόμα δύο συνεργούς τους ηλικίας 28 και 38 ετών, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών με τη συνδρομή και αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας, εντοπίστηκαν τα άτομα να προβαίνουν σε αποσυναρμολόγηση μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ, που είχαν αφαιρέσει νωρίτερα. Άμεσα ακινητοποιήθηκαν τα δύο αδέλφια και συνελήφθησαν, ενώ οι δύο συνεργοί τους διέφυγαν και αναζητούνται.

Στον χώρο βρέθηκαν περίπου 300 κιλά χαλκού, τμήματα πηνίων μετασχηματιστών και τμήματα ηλεκτρολογικού καλωδίου, τα οποία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕΔΔΗΕ, με την αξία των κλεμμένων μετασχηματιστών να εκτιμάται στις 10.000 ευρώ. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα εργαλεία που χρησιμοποιούσαν για την απεγκατάσταση, αφαίρεση και αποσυναρμολόγηση των μετασχηματιστών.

Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής