Οικογενειακή υπόθεση η διακίνηση ηρωίνης στα Σαγαίικα Αχαΐας

Χειροπέδες σε έναν 46χρονο πέρασαν χθες το απόγευμα αστυνομικοί στα Σαγαίικα Αχαΐας, ο οποίος κατηγορείται ότι διακινούσε μαζί με τον 50χρονο αδερφό του, που αναζητείται, ηρωίνη.

PACIFIC-SUN

Για την ίδια υπόθεση έχουν συλληφθεί και δυο άνδρες, ηλικίας 46 και 41 ετών, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών, οι οποίοι όπως διακριβώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, αγόρασαν  τέσσερα περίπου γραμμάρια ηρωίνης, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους και κατασχέθηκαν.

Σε αστυνομική επιχείρηση που ακολούθησε, έξω από πρόχειρο κατάλυμα που διαμένουν οι διακινητές, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας ακινητοποίησαν τον 46χρονο, ενώ ο αδερφός του τράπηκε σε φυγή πεζός και αναζητείται για να συλληφθεί.

Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 46χρονο, βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν δυο συσκευασίες με μονωτική ταινία, που περιείχαν ηρωίνη σε μορφή βράχου, συνολικού βάρους 249 γραμμαρίων.

Η έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί πραγματοποιήθηκε για την εξακρίβωση διακίνησης ηρωίνης, από τα δυο αδέρφια σε τοξικομανείς που μετέβαιναν, από διάφορες περιοχές στα Σαγαίικα Αχαΐας, για να προμηθευτούν ναρκωτικές ουσίες, ενώ επισημαίνεται ότι, πριν από λίγες ημέρες είχαν συλληφθεί στη Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ακόμη τρεις διακινητές ναρκωτικών.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής