Νύχτωσε αλλά οι ουρές συνεχίζονται για το Πορθμείο Ερέτριας (VIDEO)

Αφημένοι στο έλεος του Θεού είναι εκατοντάδες οδηγοί που συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται για περισσότερες από 7 ώρες, λόγω της αυξημένης κυκλοφοριακής συμφόρησης που καταγράφεται από νωρίς το μεσημέρι επί της Εθνικής Οδού Χαλκίδας - Λεπούρων με κατεύθυνση προς το πορθμείο της Ερέτριας.

PACIFIC-SUN

Στις 15:00 περίπου το απόγευμα ενημερωθήκαμε από τον οδηγό Άρη Βερτόπουλο ότι βρίσκεται στην στρογγυλή πλατεία της Ερέτριας και κατευθύνεται προς το Πορθμείο, γιατί η Ελληνική Αστυνομία, λόγω της ζημιάς που υπέστη γέφυρα τον ανάγκασε να γυρίσει πίσω στο ύψος του Βασιλικού. Ο Άρης Βερτόπουλος έφτασε στο Πορθμείο στις 22:00 περίπου το βράδυ.

Δύο ώρες αργότερα, στις 17:30 το απόγευμα ο κάτοικος της ευρύτερης περιοχής, Σάκης Γαβριήλ μας ενημέρωσε ότι η ουρά των αυτοκινήτων εκτείνεται σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων για τα οχήματα που κατευθύνονταν από τη νότια Εύβοια προς το Πορθμείο της Ερέτριας.

Σε νεότερη επικοινωνία μας με τον Σάκη Γαβριήλ, λάβαμε νέο βιντεοληπτικό υλικό στο οποίο φαίνονται ακινητοποιημένα οχήματα με σβηστά φώτα και κινητήρες στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας. Οι επιβάτες τους κάνουν βόλτες ανάμεσα στα αυτοκίνητα για να περάσει η ώρα.

Στο βίντεο ωστόσο εμφανίζεται ένα όχημα με φάρο και μικροφωνική να κινείται στο αντίθετο ρεύμα και να μεταδίδει μήνυμα πως όσοι κατευθύνονται προς το Βασιλικό και την Ερέτρια να τον ακολουθήσουν σε παρακαμπτήρια οδό. Όσοι είναι για το λιμάνι να παραμείνουν στο σημείο.

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής