Νεκρός νεαρός Ρομά από πυροβολισμό στην Πιπερίτσα Μεσσήνης

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην Πιπερίτσα του Δήμου Μεσσήνης για τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 18χρονου Ρομά μετά από πυροβολισμό 64χρονου που σημειώθηκε λίγο μετά τις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, ο 64χρονος βρήκε το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του τρεις Ρομά και στην προσπάθειά του να αμυνθεί, πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα τραυματίζοντας θανάσιμα ένας από αυτούς.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλαμάτας με θανάσιμα τραύματα στην κοιλιά και τον θώρακα. Άμεσα, η είδηση διαδόθηκε και έξω από το νοσοκομείο συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες Ρομά, με την Αστυνομία να προσπαθεί να τους κρατήσει μακριά. Η ίδια κατάσταση επικράτησε και έξω από το Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, όπου οι αστυνομικοί είχαν μεταφέρει τον 64χρονο δράστη μετά τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Η ιστοσελίδα best-tv.gr επισημαίνει ότι η νύχτα στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης αναμένεται επεισοδιακή, καθώς και ότι η Αστυνομία, βρίσκεται επί ποδός πολέμου, καθώς ήδη, έχουν σημειωθεί επεισόδια. Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι οι ομόφυλοι του άτυχου νεαρού υποστηρίζουν πως το θύμα, μπήκε σε κτήμα με εσπεριδοειδή για να πάρει λεμόνια.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

2 σχόλια

  1. ας ψηφησει και το κρατος νομους που να αποτρεπουν το καθε ρομακαι καθε λαθρομεταναστη να μπουκαρουν στο σπιτι του καθενος αν πιασουν ρομα την αλλη μερα ειναιεξω γιατι να υπαρχη αυτη η ιδιετερη συμπεριφορα
    φτιαξτε νομους τα δυσκολα ερχοντε

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής