Νεκρός 35χρονος σε τροχαίο στο Γαλάτσι

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε τα μεσάνυχτα ένας 35χρονος συνέπεια τροχαίου που σημειώθηκε στην περιοχή του Γαλατσίου.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, μία μοτοσυκλέτα που επέβαιναν ένας 23χρονος και ένας 35χρονος, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος, στη συμβολή των οδών Πρωτοπαπαδάκη και Βενιζέλου.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 35χρονου και ο σοβαρός τραυματισμός του 23χρονου, αν και από την Ελληνική Αστυνομία αρχικά είχε δοθεί η πληροφορία ότι είχε φύγει από τη ζωή ο 23χρονος.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία μετέφεραν τα δύο άτομα στο  νοσοκομείο ΚΑΤ. Για το τροχαίο, αναμένεται να διενεργηθεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

3 σχόλια

  1. Δυστυχώς ήταν φοβερό να βλέπεις τα δυο παληκαρια κάτω στην άσφαλτο. Αστυνομία και Εκαβ ήρθαν πάρα πολύ γρήγορα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντα και περαστικα στο άλλο.

    • Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για το μήνυμά σας και που μας επιδείξατε το λάθος της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως σας είχαμε αναφέρει σε email η επίσημη ενημέρωση ήταν ότι είχε καταλήξει ο 23χρονος.

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής