Μία νεκρή και σοβαρά τραυματίες σε τροχαίο στη γέφυρα Καλογήρου στην Άρτα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 21:10 το βράδυ της Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου, στο 39ο χιλιόμετρο Πρέβεζας - Ιωαννίνων, στο ύψος της γέφυρας Καλογήρου, στην Άρτα. Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, στο τροχαίο εμπλέκεται ένα ταξί και ένα αυτοκίνητο.

PACIFIC-SUN

Στο ταξί εκτός από τον οδηγό ηλικίας περίπου 58 ετών επέβαιναν και δύο γυναίκες, εκ των οποίων μία ηλικιωμένη και μία 48χρονη. Στο έτερο αυτοκίνητο επέβαιναν δύο άτομα εκ των οποίων και μία 17χρονη.

Τα δύο οχήματα κινούταν αντίρροπα και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες συγκρούστηκαν μετωπικά. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να χάσει τη ζωή της η 48χρονη και να τραυματιστεί σοβαρά η 17χρονη. Τα υπόλοιπα άτομα έχουν τραυματιστεί πιο ελαφρά.

Στο σημείο μετέβησαν πέντε πυροσβέστες με δύο οχήματα οι οποίοι κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τόσο την 48χρονη, όσο και τους τέσσερις τραυματίες. Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο, παρέλαβαν και μετέφεραν όλους τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, όπου αναμένεται να τους παρασχεθεί ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής