Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο 19/10 στην Καλλιθέα

PACIFIC-SUN

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, λόγω διεξαγωγής του αγώνα δρόμου «4ος Αγώνας Δρόμου – “Kallitheanightrun”», στην Καλλιθέα.

Πιο συγκεκριμένα, θα ισχύσει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από τις 19:00 το απόγευμα έως και τις 22:00 το βράδυ στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Λεωφόρος Θησέως), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σκίππη – Σκρά και της Λεωφόρου Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Επιπλέον θα ισχύσει απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από τις 16:00 το μεσημέρι έως και τις 22:00 το βράδυ, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου (Λεωφόρος Θησέως), στο τμήμα της από την Λεωφόρου Ποσειδώνος (Παλαιά Παραλιακή) έως την οδό Πεισιστράτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Από την Τροχαία, παρακαλούνται οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στην ανωτέρω οδό κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής