Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις έως τις 25/11 στην Πεντέλη

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 20 έως τις 25 Νοεμβρίου, από τις 07:00 το πρωί έως και τις 17:00 το απόγευμα σε οδικά τμήματα της Πεντέλης, λόγω εκτέλεσης εργασιών εγκατάστασης δικτύου οπτικών ινών.

PACIFIC-SUN

Πιο συγκεκριμένα:

  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ των οδών Πετροπούλου και Πρώτων Εποικιστών Μελισσιωτών, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρούσι.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Σερίφου έως 50μ. πριν την οδό Τραπεζούντος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βριλήσσια.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ των οδών Δουκίσσης Πλακεντίας και Δεληγιάννη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βριλήσσια.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου και Ηρώου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Μαρούσι.
  • Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Δημοκρατίας, μεταξύ των οδών Νικολάου Λιοδήμου και Σερίφου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Βριλήσσια.
  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στο τμήμα της Λ. Δημοκρατίας, από τη συμβολή της με την οδό Ελ. Βενιζέλου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Ηρώου.
  • Απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στο τμήμα της Λ. Δημοκρατίας, από τη συμβολή της με την οδό Νικολάου Λιοδήμου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Σερίφου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής