Καταγγελία αναγνώστη: Οδηγός ταξί απέσπασε χρήματα και τραυμάτισε πελάτισσα στο Χαϊδάρι

Στιγμές τρόμου έζησε σήμερα το μεσημέρι, μία γυναίκα ηλικίας περίπου 69 ετών, όταν πήρε ταξί από το νοσοκομείο «Σωτηρία» για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Χαϊδάρι. Η γυναίκα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν» για εξετάσεις.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε συγγενικό της πρόσωπο (νύφη) σε δημοσιογράφο της ιστοσελίδας dytikesmaties.gr, η γυναίκα μπήκε στο ταξί, έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία» και ζήτησε να την μεταφέρει σε οδό του Χαϊδαρίου.

Προφασιζόμενος ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα στο κέντρο της Αθήνας την μετέφερε στο Χαϊδάρι χρησιμοποιώντας την Περιφερειακή Υμηττού. Όταν έφτασαν έξω από την οικία της, διαπίστωσε ότι ο οδηγός -εύσωμος- δεν είχε ανοικτό το ταξίμετρο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, πάτησε ένα κουμπί και εμφάνισε ως κόμιστρο το ποσό των 38 ευρώ.

Η 69χρονη αντέδρασε στο άκουσμα του ποσού, γιατί όπως επεσήμανε η συγγενής της, κατέβαλε το ποσό των 14 ευρώ για να μεταβεί στο νοσοκομείο «Σωτηρία». Τότε ο οδηγός της απάντησε άντε δώσε μου 35. Του έδωσε ένα χαρτονόμισμα των 50 ευρώ και της επέστρεψε το ποσό των 5 ευρώ ως ρέστα. Η 69χρονη για ακόμη μία φορά αντέδρασε, ζητώντας τα 10 ευρώ που υπολείπονται και ο οδηγός προφασίστηκε ότι δεν έχει χρήματα.

Η 69χρονη έχοντας ήδη ανοίξει την πόρτα για να αποβιβαστεί, του είπε πως θα καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και εκείνος ως απάντηση, πάτησε το γκάζι, ανέπτυξε ταχύτητα επί της οδού Πλαταιών και διέφυγε από το σημείο, με κατεύθυνση προς την Ιερά Οδό.

Αποτέλεσμα της ενέργειάς του ήταν, η 69χρονη να πέσει με σφοδρότητα στο οδόστρωμα και να τραυματιστεί. Περίοικοι και οδηγοί που άκουσαν την φασαρία είδαν ότι το αυτοκίνητο δεν έφερε πινακίδες κυκλοφορίας και κάλεσαν την Ελληνική Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο την παρέλαβε και τη μετέφερε στο νοσοκομείο «Αττικόν» για εξετάσεις.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής