Ισχυρή έκρηξη σε κτίριο στους Στύλους του Ολυμπίου Διός

PACIFIC-SUN

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης σε εξαώροφο κτίριο, επί της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος των Στύλων του Ολυμπίου Διός, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά και να τραυματιστεί ένα άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκρηξη προκλήθηκε από διαρροή αερίου στον ημιώροφο του κτιρίου. Ο τραυματίας βρισκόταν στο ισόγειο του κτιρίου και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Πρόκειται για έναν 78χρονο που φέρει εγκαύματα σε άνω και κάτω άκρα. Εισήχθη επειγόντως στο χειρουργείο.

Τυχεροί στάθηκαν ο οδηγός ταξί και μία επιβάτης που βρίσκονταν στο ρεύμα ανόδου της λεωφόρου Συγγρού, όμως στο όχημα προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές. Υλικές ζημιές από το ωστικό κύμα προκλήθηκαν σε απόσταση 200 μέτρων.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που τέθηκε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί υπό έλεγχο, έσπευσαν στο σημείο και επιχείρησαν δεκαοκτώ πυροσβέστες με έξι οχήματα και ειδικό κλιμακοφόρο όχημα.

Αυτή την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην λεωφόρο Συγγρού και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από το ύψος του σταθμού του Μετρό «Συγγρού – Φιξ» έως και τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.

Δείτε το βίντεο

Δείτε τις φωτογραφίες

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής