Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης με εξωλέμβια μηχανή μέσω διαδικτύου

Τα στοιχεία 43χρονου ταυτοποιήθηκαν για υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 60χρονου. Για την υπόθεση ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.

PACIFIC-SUN

Αναλυτικότερα, άγνωστος δράστης ανήρτησε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, σχετικά με πώληση μεταχειρισμένης εξωλέμβιας μηχανής, την οποία εντόπισε ο 60χρονος και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την επικοινωνία τους, ο 43χρονος κατάφερε να εξαπατήσει τον 60χρονο, πείθοντάς τον να αποστείλει στις 2 Σεπτεμβρίου με ταχυδρομική επιταγή το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ, για την αγορά της μηχανής, χωρίς ουδέποτε να πραγματοποιηθεί η συμφωνημένη αγοροπωλησία.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

2 σχόλια

  1. το ιδιο επαθα και εγω απο Μαυροχωρι καστοριας για μια ανταλακτικα μηχανη μαρκας yamaha 30 hp το καταγγηλα εγραφος στο τμημα ασφαλειας κερκυρας κατοπιν εντολις τμηματος καστοριας αλλα μου φενεται περα βρεχει πιασε το αυγο και κουρευτο φυλε για καμια μασκα κατω απο την μητη 300 ευρω ευκολο ο κυριος απατεωνας που κανη και τουριστηκες εκδρομες με βαρκα μεσα στην λυμνη ειναι γαματος βλεπης
    ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑ

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής