Εξιχνιάστηκαν διαρρήξεις σε οικίες και σταθμευμένα οχήματα στη Μυτιλήνη

Εξι περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν το τελευταίο δεκαήμερο, σε οικίες και σταθμευμένα οχήματα, στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί.

PACIFIC-SUN

Ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους στις συγκεκριμένες υποθέσεις, τέσσερις αλλοδαποί, εκ των οποίων τρεις ανήλικοι και ένας 24χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της πρόκλησης φθορών.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι ανωτέρω αλλοδαποί, δρώντας από κοινού και βραδινές κυρίως ώρες, μπήκαν σε οικία από ανασφάλιστο παράθυρο και διέρρηξαν δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, αφαιρώντας –κατά περίπτωση-, φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό τηλέφωνο και γυαλιά ηλίου, αξίας 650 ευρώ, διάφορα έγγραφα καθώς και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε επίσης ότι οι ίδιοι δράστες, διέρρηξαν ένα ακόμη σταθμευμένο όχημα, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι από το εσωτερικό του, ενώ αποπειράθηκαν δύο φορές να εισέλθουν σε έτερη οικία, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να το κατορθώσουν. Επιπρόσθετα, οι δράστες προκάλεσαν φθορές, ύψους άνω των 1.800 ευρώ.

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκε ο φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και κατασχέθηκε, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Μυτιλήνης.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής