Εντοπίστηκαν περισσότερα από 52 κιλά μαριχουάνας σε πλοίο στο Κερατσίνι

Στον εντοπισμό και την κατάσχεση 52.730 γραμμαρίων μαριχουάνας, η οποία ήταν επιμελώς κρυμμένη στο εσωτερικό φιάλης υγραερίου, στα ύφαλα πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, προχώρησαν σήμερα τα ξημερώματα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου στα ύφαλα πλοίου μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, μήκους 334 μέτρων, σημαίας Πορτογαλίας, το οποίο βρισκόταν ελλιμενισμένο στον προβλήτα ΙΙΙ της λιμενικής εγκατάστασης Piraeus Container Terminal, εντοπίστηκε φιάλη υγραερίου, προσκολλημένη με ειδική αυτοσχέδια βάση επί των υφάλων.

Άμεσα, στο σημείο μετέβησαν στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών και Λαθρεμπορίου του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και Κλιμάκιο της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών το οποίο προχώρησε σε έλεγχο των υφάλων και αφαίρεσε τη φιάλη, στο εσωτερικό της οποίας εντοπίστηκαν πενήντα μία πλαστικές συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν μαριχουάνα, συνολικού μικτού βάρους 52.730 γραμμαρίων.

Από την Περιφερειακή Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση και κατόπιν εντολής του αρμόδιου Εισαγγελέα, συνελήφθη ο 47χρονος πλοίαρχος του πλοίου.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής