Εκτός εαυτού βγήκε υπάλληλος των ΕΛΤΑ Περιστερίου (VIDEO)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας, στο κεντρικό κατάστημα των ΕΛΤΑ στο Περιστέρι, με υπάλληλο να βγαίνει «εκτός εαυτού» και να επιτίθεται σε πελάτη που είχε επισκεφτεί το κατάστημα για να στείλει ένα δέμα.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται στο βίντεο που καταγράφει ο πελάτης, αλλά και αναφέρει σε σχόλιά του απαντώντας στις ερωτήσεις άλλων χρηστών του facebook, επισκέφθηκε το κατάστημα για να στείλει ένα δέμα στη Γαύδο και όπως ισχυρίζεται ακολούθησε ο εξής διάλογος: «υπάλληλος: Με μπερδεύεις. πελάτης: Μόνη σου μπερδεύεσαι».

Τότε η υπάλληλος βγήκε «εκτός εαυτού» και αφού πέταξε διάφορα αντικείμενα προς τον πελάτη, τα οποία καταγράφονται και στο βίντεο πεσμένα στο δάπεδο, ούρλιαζε «θα σε γδάρω, θα σου πάρω το κεφάλι» και του ζητούσε να φύγει από το κατάστημα.

Ο πελάτης απευθύνθηκε στην δεύτερη υπάλληλο, η οποία βρισκόταν στο κατάστημα και εξυπηρετούσε άλλον πελάτη και εκείνη απάντησε, όπως ακούγεται και στο βίντεο ότι δεν είδε κάτι.

Όταν λίγο αργότερα ο πελάτης αρνήθηκε να φύγει από το κατάστημα, η υπάλληλος εξήλθε και το επεισόδιο συνεχίστηκε επί της Βασιλέως Αλεξάνδρου, όπου προχώρησε σε ανεπίτρεπτες χειρονομίες, εκτοξεύοντας παράλληλα βωμολοχίες που δεν αρμόζουν σε οποιονδήποτε υπάλληλο, είτε έχει δίκιο, είτε άδικο.

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

1 σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής