Εικοσι επτά συλλήψεις για διάφορα αδικήματα σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο και Λευκάδα

Αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το χρονικό διάστημα, από το βράδυ της Παρασκευής 19 έως και το πρωί του Σαββάτου 20 Ιουλίου, σε διάφορες περιοχές των Ιονίων Νήσων, για την πρόληψη της εγκληματικότητας.

PACIFIC-SUN

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών εξορμήσεων από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Κέρκυρας, Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Λευκάδας ελέχθησαν πεντακόσια τριάντα εννέα άτομα και τετρακόσια σαράντα πέντε οχήματα και συνελήφθησαν είκοσι επτά άτομα.

Ενδεικτικά, οι συλλήψεις αφορούσαν, μία σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, μία για κλοπή, τρεις για ηχορύπανση, τέσσερις για άγρα πελατών, οκτώ για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, τρεις για στέρηση πιστοποιητικών υγείας και δύο για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τους αλλοδαπούς.

Επιπλέον βεβαιώθηκαν διακόσια δέκα οκτώ παραβάσεις του Κώδικα Οδικής κυκλοφορίας από τις οποίες ξεχωρίζουν, οι επτά για μέθη, δέκα για ταχύτητα, τέσσερις για ζώνη ασφαλείας, σαράντα τέσσερις για προστατευτικό κράνος, τρία για ανασφάλιστα οχήματα, τρία για ΚΤΕΟ και δεκατέσσερις για στέρηση διπλώματος.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής