Εγκλωβισμένα άτομα στο Φαράγγι της Σεργούλας στη Φωκίδα

Δεκαεννέα άτομα εγκλωβίστηκαν το βράδυ της Κυριακής στο φαράγγι της Σεργούλας στη Φωκίδα, τα οποία πραγματοποιούσαν ορειβασία και αποπροσανατολίστηκαν.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το τηλεφωνικό κέντρο ειδοποιήθηκε στις 21:21 το βράδυ και στο σημείο έσπευσαν δώδεκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν, να απεγκλωβίσουν και να μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο τους ορειβάτες.

Κάτοικοι της περιοχής, ανέφεραν πως είναι μέλη του Ορειβατικού Συλλόγου Ναυπάκτου και πραγματοποιούσαν κατέβασμα από το χωριό Άνω Σεργούλα και τη θέση «Φλέβα», ωστόσο εγκλωβίστηκαν στον δεύτερο καταρράκτη της ανόδου του ποταμού.

Από το γραφείο Τύπου της Πυροσβεστικής τονιζόταν πως δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός, και οι δεκαεννέα είναι καλά στην υγεία τους.

Το Φαράγγι της Σεργούλας αποτελεί πόλο έλξης πολλών περιπατητών, περιηγητών και φυσιολατρικών συλλόγων, κάθε χρόνο, αφού όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι με τους οποίους επικοινωνήσαμε, έχουν την δυνατότητα να ζήσουν μέσα σε παρθένα φύση, κατά μήκος του χειμάρρου Πολυσταύρι και τους καταρράκτες του.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής