ΕΦΕΤ: Ανάκληση συσκευασίας δημητριακών χωρίς ζάχαρη

Την άμεση ανάκληση - απόσυρση του προϊόντος "sandiemi – Bran sticks χωρίς ζάχαρη (all bran)" αποφάσισε ο ΕΦΕΤ γιατί δεν αναγράφεται ότι το προϊόν περιέχει γλουτένη και μπορεί να περιέχει σόγια, γάλα και ίχνη ξηρών καρπών.

PACIFIC-SUN

Όπως επισημαίνει η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, στο πλαίσιο της διενέργειας τακτικών ελέγχων, η γλουτένη, η σόγια, το γάλα και οι ξηροί καρποί είναι συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν αλλεργία ή δυσανεξία και να επηρεάσουν άτομα με ευαισθησία σε αυτά.

Το τρόφιμο με την εμπορική ονομασία “sandiemi – Bran sticks χωρίς ζάχαρη (all bran)”, διακινείται στην Ελλάδα σε συσκευασίες των 250g, από την επιχείρηση “Το Υγιεινό μας Σπίτι”, (Οδός Κοιμήσεως Θεοτόκου 62, Άγιος Στέφανος Αττικής).

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση του εν λόγω προϊόντος με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 31.08.2020 και οι σχετικοί έλεγχοι βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο ΕΦΕΤ καλεί τους καταναλωτές, που έχουν ήδη προμηθευτεί το ανωτέρω προϊόν, η απεικόνιση του οποίου φαίνεται παρακάτω, εφόσον έχουν ευαισθησία στη γλουτένη, στη σόγια, στο γάλα και τους ξηρούς καρπούς να μην το καταναλώσουν.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής