Δύο συλλήψεις για παράνομη μεταφορά αλλοδαπού στην Καστοριά

Συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή της Καστοριάς, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς και της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, δύο 28χρονοι αλλοδαποί, για παράνομη μεταφορά ενός αλλοδαπού.

PACIFIC-SUN

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για τον εντοπισμό ατόμων που δραστηριοποιούνται στην παράνομη διακίνηση αλλοδαπών, εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Καστοριάς αυτοκίνητο, με οδηγό και συνοδηγό τους δύο 28χρονους  και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε διαπιστώθηκε ότι από κοινού μετέφεραν και προωθούσαν προς το εσωτερικό της χώρας, 25χρονο αλλοδαπό, ο οποίος είχε εισέλθει παράτυπα στη χώρα. 

Για την υπόθεση, κατασχέθηκαν, το αυτοκίνητο που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά, τρία κινητά τηλεφώνα και τρεις κάρτα sim.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Μεσοποταμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καστοριάς. 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής