Χειροπέδες σε 48χρονο για λαθραία τσιγάρα και καπνό στη Λιβαδειά

Ενας 48χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά.

PACIFIC-SUN

Ενας 48χρονος αλλοδαπός, κατηγορούμενος για παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα συνελήφθη χθες το απόγευμα στη Λιβαδειά.

Ειδικότερα, κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, η οικία του 48χρονου τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση και συνελήφθη τη στιγμή που παρέδωσε σε αστυνομικό, που του παρουσιάστηκε σαν υποψήφιος αγοραστής, ποσότητα αδασμολόγητου καπνού.

Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθως πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν εντός αποθηκευτικού χώρου επίπλου (καναπέ) και κατασχέθηκαν 126 λαθραία πακέτα τσιγάρων και τυποποιημένες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες αδασμολόγητου καπνού, συνολικού βάρους 1.050 γραμμαρίων.

Οι  ποσότητες τσιγάρων και καπνού, θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο, προκειμένου να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το Ελληνικό Δημόσιο.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής