Αυτοκίνητο 88χρονου «μπούκαρε» σε πυλωτή στη Βέροια (φωτογραφίες)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε χθες το απόγευμα επί της οδού Κομνηνών στη Βέροια, όταν ο ηλικιωμένος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, εισέβαλε σε πυλωτή πολυκατοικίας και η πορεία του ανακόπηκε από τοιχίο πριν αυτό βρεθεί στο κενό από μεγάλο ύψος.

PACIFIC-SUN

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 88χρονος οδηγός του αυτοκινήτου στις 18:10 περίπου το απόγευμα εκινείτο σε κατηφορικό δρόμο, όμως για άγνωστη αιτία το αυτοκίνητο δεν σταμάτησε, διέσχισε κάθετα την οδό Κομνηνών, εισέβαλε στην πυλωτή και προσέκρουσε στο τοιχίο. Το τοιχίο γκρεμίστηκε όμως το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε πριν βρεθεί στο κενό στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας.

Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 88χρονου, ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βέροιας, όπου το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του παρείχε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Η ιατρός Βασιλική Καραδήμου που μας παραχώρησε τις φωτογραφίες δηλώνει: «Είμαστε πραγματικά τυχεροί που δεν θρηνήσαμε θύματα, γιατί στη πίσω αυλή συνήθως παίζουν παιδάκια. Και τότε θα ζούσαμε μια τραγωδία. Και δεν θέλουμε να ζήσουμε τέτοιες τραγωδίες, και άδικους θανάτους που μπορούν να αποφευχθούν».

Η κα Καραδήμου συνεχίζει λέγοντας ότι: «Ο οδηγός 88 ετών, τραυματισμένος στο νοσοκομείο. Να ευχηθώ περαστικά στον άνθρωπο, και γρήγορη ανάρρωση να έχει. Όμως 88 ετών δεν θα έπρεπε να οδηγεί κανείς! Νομίζω πως τέτοια θέματα ηλικιακών ορίων οδήγησης θα πρέπει να τα ξαναδεί το κράτος μας» και απευθύνει έκκληση στον Δήμο «να δει λίγο τις κατευθύνσεις των κάθετων ιδιαιτέρως κατηφορικών οδόν επί της Κομνηνών, και να προβεί παρακαλώ πολύ σε τροποποιήσεις, γιατί κύριοι την επόμενη φορά μπορεί να μην είμαστε τόσο πολύ τυχεροί».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής