Αποδομήθηκε σπείρα που έκανε κλοπές σε Αττική και Χανιά

Επτά υποθέσεις κλοπών σε οικίες και επιχείρηση και μια κλοπή αυτοκινήτου κατάφεραν να εξιχνιάσουν αστυνομικοί, οι οποίες διαπράχθηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στα Χανιά.

PACIFIC-SUN

Μεταξύ άλλων αφαίρεσαν, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 30.000 ευρώ. Για τις υποθέσεις αυτές σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος έξι ατόμων, ηλικίας από 22 έως 32 ετών, κατηγορούμενοι για διακεκριμένες υποθέσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ύστερα από την εμπεριστατωμένη και ενδελεχή αστυνομική έρευνα και προανάκριση που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, καθώς και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, προέκυψε ότι οι έξι ημεδαποί, ενεργώντας από κοινού, κατά το χρονικό διάστημα από την 8 Σεπτεμβρίου έως την 16 Νοεμβρίου, είχαν διαπράξει συνολικά επτά κλοπές σε οικίες και επιχείρηση και μια κλοπή αυτοκινήτου.

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε οι έξι άνδρες με διαφορετική κατά περίπτωση σύνθεση διέπρατταν κλοπές στα Χανιά και σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Κατά τη διάρκεια της συνολικής τους δράσης αφαίρεσαν αυτοκίνητο, χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρικές συσκευές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα αντικείμενα η συνολική χρηματική αξία των οποίων ανέρχεται σχεδόν στις 30.000 ευρώ και 200 δολάρια Αμερικής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής