Σε κοινωνικές δομές της Δυτικής Αττικής τα αδιάθετα προϊόντα των λαϊκών αγορών

Σε κοινωνικές δομές της Περιφέρειας Αττικής για τη στήριξη των ευπαθών ομάδων θα διατεθούν τα προϊόντα που είχαν προμηθευθεί οι επαγγελματίες πωλητές για τις λαϊκές αγορές που θα γίνονταν σήμερα Σάββατο, αλλά λόγω της κυβερνητικής απόφασης θα είναι αδιάθετα.

PACIFIC-SUN

Η παράδοση των προϊόντων, υπό την τήρηση αυστηρών όρων υγιεινής, έγινε στις 13:00 το μεσημέρι στο κτίριο του Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής που βρίσκεται επί της οδού Τρώων 1 και Χαλκίδος στο Περιστέρι.

Εκεί βρέθηκαν ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, ο πρόεδρος της Παναττικής Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών, Δημήτρης Μουλιάτος, καθώς και οι δήμαρχοι της Δυτικής Αττικής που παρέλαβαν τα προϊόντα.

Ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, Πετρούπολης, Στέφανος Βλάχος, Ιλίου, Νίκος Ζενέτος, Χαϊδαρίου, Βαγγέλης Ντηνιακός, Αιγάλεω, Γιάννης Γκίκας και Αγίας Βαρβάρας, Λάμπρος Μίχος.

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Σε συνεργασία με την Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών στηρίζουμε έμπρακτα συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, αυτές τις πολύ κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας. Αυτή η εθνική μάχη απαιτεί συστράτευση όλων μας για το κοινωνικό καλό. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Ομοσπονδία και προσωπικά τον Πρόεδρό της Δ. Μουλιάτο που αυτές τις δύσκολες ώρες που διανύει η χώρα μας, επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και ανιδιοτελούς αλληλεγγύης». 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής