Παρουσία Στρ. Σαραούδα οι αγιασμοί σε σχολεία της Μεταμόρφωσης

Ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, παρέστη σήμερα στην τελετή αγιασμού και άρα έναρξη του νέου σχολικού έτους στο 1ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο, καθώς και στο 1ο Λύκειο Μεταμόρφωσης.

PACIFIC-SUN

Κατά το σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Σαραούδας ανέφερε στους μαθητές ότι έχουν «κάτι κοινό», αφού τόσο ο ίδιος, όσο και εκείνοι είναι «πρωτάκια», σε Δήμο και σχολικό έτος αντίστοιχα, ευχόμενος «υγεία, δύναμη και όρεξη για μάθηση».

Στη συνέχεια απευθύνθηκε σε εκπαιδευτικούς και γονείς των οποίων ο «ρόλος είναι ιδιαίτερα σημαντικός» και στον οποίο ανταποκρίνονται «καθώς τους ενώνει η αγάπη για το παρόν και το μέλλον των παιδιών».

Ο κ. Σαραούδας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ρόλο του Δήμου Μεταμόρφωσης που έκανε «το καλύτερο δυνατό για τη συντήρηση των σχολικών συγκροτημάτων», προσθέτοντας ότι «η πρώτη μου δράση ως Δήμαρχος ήταν η επίσκεψη όλων των σχολείων με κλιμάκιο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. (ΚΤΥΠ) και η επισκευή των ευρημάτων».

«Φυσικά τα καλύτερα αποτελέσματα έρχονται μέσα από τη συνεργασία. Για αυτό και η νέα Δημοτική Αρχή επιδιώκει την επικοινωνία με την εκπαιδευτική κοινότητα και τους συλλόγους γονέων, ώστε όλοι μαζί να εξασφαλίζουμε την άρτια λειτουργία των σχολείων μας. Να ξέρετε ότι είμαι δίπλα σας. Ότι η πόρτα του γραφείου μου είναι ανοιχτή. Καλή χρονιά σε όλες και όλους. Και καλή πρόοδο», επισήμανε ο Δήμαρχος Μεταμόρφωσης κλείνοντας τον χαιρετισμό του.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής