Παναγιώτης Παπανικολάου: Αλαζονική και ανεξέλεγκτη η δημοτική αρχή Παχατουρίδη (VIDEO)

Μία χειμαρρώδη συζήτηση έκανε ο νευροχειρουργός, γενικός γραμματέας της ΟΕΝΓΕ, μέλος του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος με την Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, Παναγιώτης Παπανικολάου.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Παπανικολάου αναφέρθηκε στα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Περιστερίου και οι κάτοικοί του. Μίλησε για την ανθυγιεινή διαχείριση απορριμάτων στο γκαράζ, απέναντι από το Άλσος Περιστερίου και την εγκατάσταση του Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στο ίδιο σημείο.

Έκανε εκτενή αναφορά στο κυκλοφοριακό πρόβλημα, στη διαχείριση των ελεύθερων χώρων και του πρασίνου, στο επίπεδο της παρεχόμενης υγείας, αλλά και στο αίσθημα ασφάλεια των κατοίκων του Περιστερίου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος κατηγόρησε τη δημοτική αρχή του Ανδρέα Παχατουρίδη για αλαζονεία, ενώ σημείωσε ότι αισθάνεται ανεξέλεγκτη και προχωρά σε κατασπατάληση των οικονομικών πόρων του δήμου.  Ο κ. Παπανικολάου αρκετές φορές υπογράμμισε και τις σχέσεις της δημοτικής αρχής με τα ξενόφερτα επιχειρηματικά συμφέροντα.

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής