Oδοκαθαριστής στο Δήμο Ζωγράφου βρήκε πορτοφόλι και το παρέδωσε

Τον εργαζόμενο στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ζωγράφου Κώστα Μανθόπουλο, ο οποίος εν ώρα εργασίας βρήκε ένα πορτοφόλι και το παρέδωσε, κάλεσε στο γραφείο του το πρωί της Παρασκευής 12 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ζωγράφου Βασίλης Θώδας.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Θώδας συνεχάρη τον οδοκαθαριστή για την αξιέπαινη πράξη του, τονίζοντας ότι με αυτή του την κίνηση «αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους εμάς, είναι μία πράξη που αναδεικνύει το ακέραιο του ήθους, την εντιμότητα και την αξιοπρέπεια του χαρακτήρα. Το συγκεκριμένο συμβάν μας γεμίσει με χαρά και ικανοποίηση καθώς αναμφισβήτητα συνιστά τιμή για τον Δήμο μας, να έχει στις τάξεις του υπαλλήλους με εντιμότητα και αρχές».  Όπως είπε ο κ. Θώδας,«ο Δήμος Ζωγράφου θα σταθεί αρωγός και θα ενισχύει τέτοιες πρωτοβουλίες των εργαζομένων».

«Οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό προσφέροντας αδιάλειπτα τις υπηρεσίες τους για μία καθαρή πόλη. Το παράδειγμά σας είναι πολύ σημαντικό για τον Δήμο Ζωγράφου και εμείς θα σταθούμε δίπλα σας», τόνισε από την πλευρά του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμος Μπουλούκος.

«Δεν σκέφτηκα στιγμή να κρατήσω το πορτοφόλι, και πάλι θα το ξανάκανα», είπε ο κ. Μανθόπουλος. Για την αξιόλογη πράξη του, ο κ. Μανθόπουλος έλαβε από τον Δήμαρχο Ζωγράφου τιμητική άδεια, ως ελάχιστο δείγμα ανταμοιβής.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής