Ο Ευάγγελος Δημητρέλλος υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με το Συνδυασμό «Νέα Αρχή για την Αττική»

Την υποψηφιότητα του Ευάγγελου Δημητρέλλου  στην Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα Αθηνών, ανακοίνωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Δημητρέλλος είναι ιατρός με ειδίκευση στην Κλινική Παθολογία και έχει εξειδικευτεί στην Κλινική Υπέρταση. Μεταξύ άλλων, είναι Συντονιστής Διευθυντής του Β’ Παθολογικού Τμήματος στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο, είναι Διευθυντής της Μονάδας Κλινικής Υπέρτασης του ίδιου Νοσοκομείου ενώ έχει διατελέσει εκλεγμένο μέλος του ενοποιημένου Διοικητικού Συμβουλίου Νοσοκομείων Σισμανόγλειο, Αμαλία Φλέμινγκ και  Παίδων Πεντέλης.

Ο κ. Δημητρέλλος έχει αναπτύξει δράση και σε επίπεδο Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είναι ήδη εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βριλησσίων.

Με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του ο κ. Πατούλης επισήμανε τα εξής:
«Καλωσορίζω τον κ. Δημητρέλλο  στο συνδυασμό μας Νέα Αρχή για την Αττική και του εύχομαι καλή δύναμη στην κοινή προσπάθεια που έχουμε ξεκινήσει προκειμένου να υλοποιήσουμε το όραμά μας  να γίνει η Αττική μία σύγχρονη ευρωπαϊκή Περιφέρεια.
Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που  ο κ. Δημητρέλλος  ως ιατρός και ως αυτοδιοικητικός είναι μαζί μας στη δύσκολη αυτή μάχη που δίνουμε. Διαθέτουμε συγκριτικά πλεονεκτήματα  τα οποία θα συμβάλλουν στη νίκη του συνδυασμού μας. Ενός συνδυασμού που έχει σχέδιο, όραμα και δοκιμασμένα στην κοινωνία, στελέχη».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής