Νέα δωρεάν διανομή μπλε κάδων ανακύκλωσης από τον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής συνεχίζει την διεύρυνση της «συμμαχίας» με τους κατοίκους για την προώθηση της Ανακύκλωσης στην πόλη. Μετά τις πρώτες επιτυχημένες δράσεις, ο Δήμος διανέμει και πάλι ακόμα ένα πακέτο δωρεάν μπλε οικιακών κάδων ανακύκλωσης για να μπορέσουν οι πολίτες να μαζεύουν ευκολότερα τα ανακυκλώσιμα υλικά στο ίδιο τους το σπίτι.

PACIFIC-SUN

Η νέα παρτίδα κάδων θα διατεθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη (υπόγεια διάβαση σταθμού ΗΣΑΠ) από τις 10.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι.

Η χρήση του κάδου είναι πολύ απλή, αναγράφεται άλλωστε τόσο πάνω στον ίδιο τον κάδο, όσο και στο ενημερωτικό φυλλάδιο που μοίρασε ο Δήμος σε όσους τον προμηθεύτηκαν: ο πολίτης παραλαμβάνει τον κάδο σε flat μορφή (φυσικά και ο ίδιος κατασκευασμένος από ανακυκλώσιμα υλικά), τον συναρμολογεί στο σπίτι του με λίγες απλές κινήσεις και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και ο κάδος είναι έτοιμος για χρήση.

Στον μπλε κάδο οικιακής ανακύκλωσης πετάμε: χαρτί, γυαλί, αλουμίνιο, πλαστικό, σίδερο λευκοσίδερο, συσκευασίες από χαρτόνι. Δεν ανακυκλώνονται: χαρτί κουζίνας, χαρτί υγείας, μικρά κομματάκια χαρτί, αφρολέξ, φελιζόλ, καλαμάκια. Προσοχή, δεν πετάμε τον ίδιο τον κάδο!

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής