Κώστας Ζώμπος: Θέλουμε ένα σύγχρονο και ασφαλές Γαλάτσι

Με ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο ο επικεφαλής της παράταξης «Γαλάτσι Εδώ Ζούμε» Κώστας Ζώμπος, διάδοχος της δημοτικής παράταξης του αείμνηστου πρώην δημάρχου Γαλατσίου Κυριάκου Τσίρου.

PACIFIC-SUN

«Πρέπει να ξεκολλήσουμε απ’ αυτή τη λογική των στηρίξεων και πολύ περισσότερο των χρισμάτων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση», τόνισε ο κ. Ζώμπος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Ο ίδιος δήλωσε επιφυλακτικός στην απλή αναλογική που εισάγει ο Κλεισθένης στις δημοτικές εκλογές, υπογραμμίζοντας ότι μπορεί να αποτυπώνεται πιο δίκαια η λαϊκή ετυμηγορία, εντούτοις θα φανεί στην πράξη πως θα λειτουργήσουν οι συνεργασίες των δημοτικών παρατάξεων.

Αναφερόμενος στο όραμά του για το Γαλάτσι, ο υποψήφιος δήμαρχος υποστήριξε ότι βούλησή της παράταξής του είναι να κάνει την πόλη πιο σύγχρονη και πιο ασφαλή. «Θέλουμε να κάνουμε το Γαλάτσι πιο σύγχρονο και πιο ασφαλές», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Ζώμπος.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι το μεγάλο στοίχημα για την επόμενη μέρα είναι η διέλευση του Μετρό, που δημιουργεί νέα δεδομένα στην πόλη και για την οποία, όπως κατήγγειλε, η δημοτική αρχή δεν έχει ανοίξει ποτέ συζήτηση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής