Γρηγόρης Γουρδομιχάλης: Προτεραιότητά μας το περιβάλλον και τα αδέσποτα σε 18 δήμους (VIDEO)

Ο πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Συνδέσμου Δήμων Αθήνας και Πειραιά, Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, δέχθηκε να ανοίξει τα χαρτιά του κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον δημοσιογράφο Αδάμ Αλεξόπουλο.

PACIFIC-SUN

Ο κ. Γουρδομιχάλης, ο οποίος εκλέγεται και στον Δήμο Κορυδαλλού τις τελευταίες δέκα τετραετίες μας μίλησε για τις δραστηριότητες του Συνδέσμου, για τα προβλήματα που πρέπει να επιλυθούν στην Αττική και συγκεκριμένα στους δεκαοκτώ δήμους μέλη του Συνδέσμου.

Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον ΧΑΔΑ Σχιστού, αλλά και στο έργο του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων που εδρεύει στις εγκαταστάσεις του ΠΕΣΥΔΑΠ. Σε αυτό το σημείο, έδωσε απαντήσεις για τις σχέσεις του Κέντρου με τις φιλοζωικές οργανώσεις, καθώς και για τη διαδικασία υιοθεσίας ζώου από ενδιαφερόμενους πολίτες.

Αναφέρθηκε στην πρόθεση του Συνδέσμου, να δημιουργηθεί ένα Κέντρο Καύσης Νεκρών, ενώ ερωτώμενος για την επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής στο Λατομείο Μουσαμά, ο κ. Γουρδομιχάλης εξέφρασε την άποψή του, όπως και για τα προβλήματα και τις καταγγελίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας στη διαχείριση του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνη Τρίτση» μετά από παρέμβαση του Δήμου Ιλίου.

Τέλος, ο κ. Γουρδομιχάλης εξέφρασε την πικρία του για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Κορυδαλλού, παρά την ανάδειξή του ως πρώτος σε σταυρούς δημοτικός σύμβουλος, γιατί η παράταξή του δεν θα βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου για ακόμη μία τετραετία.

Δείτε το video

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής