Γιώργος Χατζηδάκης: Μας ενώνει η αγωνία μας για την Ηλιούπολη

Το χαμένο στοίχημα της καθημερινότητας σε συνάρτηση με την αδυναμία του νυν δημάρχου Ηλιούπολης Βασίλη Βαλασόπουλου να συνθέσει απόψεις οδήγησαν τον Γιώργο Χατζηδάκη στην απόφαση να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

PACIFIC-SUN

«Οι δημότες ζητούν μια παράταξη που να συνθέτει απόψεις. Προς αυτή τη κατεύθυνση συμπορευτήκαμε με το ΕΝΑΚ-Αυτοδιοικητικό Κίνημα και το Δημήτρη Πανταζόπουλο. Μας ενώνει η αγωνία μας για την Ηλιούπολη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης και πρόσθεσε πως η δημοτική παράταξη «ΗλιούπΟλοι Μαζί – ΕΝΑΚ» είναι πολυσυλλεκτική χωρίς ουδεμία κομματική στήριξη.

Ο ίδιος τόνισε την στήριξη από τον πρώην δήμαρχο Θεόδωρο Γεωργάκη και τη συμμετοχή όλης της ομάδας ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων προερχόμενων από την τωρινή δημοτική αρχή στο νέο εγχείρημα…!

«Θέλω να πιστεύω ότι συνέβαλα καθοριστικά από τη θέση του αρμόδιου Αντιδημάρχου στη βελτίωση των οικονομικών του Δήμου Ηλιούπολης», σημείωσε ο Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος ταυτόχρονα δεσμεύτηκε πως θα προσπαθήσει εάν τον εμπιστευτούν οι συνδημότες του να βελτιώσει την καθαριότητα, να προχωρήσει με πιο γοργούς ρυθμούς η ανακύκλωση και να δρομολογηθούν έργα υποδομής για την πόλη.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής