Γιώργος Χατζηδάκης: Αποδείχτηκε ότι η Ηλιούπολη ήθελε αλλαγή

Πολύ καλό κλίμα συναίνεσης και συνεργασίας έχει διαπιστώσει μέχρι στιγμής από τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, όπως δήλωσε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Επικοινωνία 94FM και τις «Δημοτικές Διαπλοκές».

PACIFIC-SUN

«Αποδείχτηκε από το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών ότι η πόλη ήθελε αλλαγή. Η απερχόμενη δημοτική αρχή δημιούργησε κάποιες καθεστωτικές λογικές και οι δημότες το κατάλαβαν», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηδάκης.

Ο ίδιος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι οι περισσότερες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου θα είναι ομόφωνες, εκφράζοντας ταυτόχρονα την εκτίμηση ότι δεν υπάρχει πλαίσιο συνεργασίας με την παράταξη του απερχόμενου δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου.

Παράλληλα, ο Γιώργος Χατζηδάκης έθεσε ως βασικές προτεραιότητες της νέας Διοίκησης τη βελτίωση της καθαριότητας, των παιδικών σταθμών και του φωτισμού, ενώ προανήγγειλε άμεσα συναντήσεις με τους συναρμόδιους υπουργούς και τους κρατικούς φορείς για την Περιφερειακή Υμηττού και τη δημόσια περιουσία.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

1 σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής