Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της δημοτικής κίνησης «Ενεργοί Πολίτες» Πετρούπολης

Η δημοτική κίνηση «Ενεργοί Πολίτες» Πετρούπολης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Μανώλη Μπουσούνη, πραγματοποίησε σήμερα, τα εγκαίνια του εκλογικού της κέντρου.

PACIFIC-SUN

Από την πλευρά του ο επικεφαλής Μανώλης Μπουσούνης απηύθυνε χαιρετισμό σημειώνοντας ότι «οι Ενεργοί Πολίτες θα είναι οι νικητές των δημοτικών εκλογών, ως επιστέγασμα της δημιουργικής μας παρουσίασης στην πόλη και γιατί σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε στο παρελθόν έχουμε ολοκληρωμένο και μακρόπνοο σχεδιασμό για την ισόρροπη ανάπτυξή της πόλης. Από τη σημερινή Πετρούπολη η οποία στερείται διαχρονικά βασικές τοπικές και κεντρικού χαρακτήρα υποδομές όπως το δημαρχείο, τα ιδιωτικά κτίρια δομών παιδείας, υγείας και πολιτισμού καθώς και το μετρό, θα περάσουμε σε μία σύγχρονη πόλη, σε μία πόλη όπου τα αυτονόητα θα υπάρχουν για όλες και για όλους. Η πόλη μας θα αποτελέσει πρότυπο στη διαχείριση απορριμμάτων, στη δημοκρατική λειτουργία και στην κοινωνική πολιτική».

Κλείνοντας, κάλεσε τον κόσμο στην εκδήλωση με θέμα την παρουσίαση του προγράμματος των Ενεργών Πολιτών για την Κοινωνική Πολιτική σε επίπεδο δήμου και την παρουσίαση υποψηφίων, που θα γίνει την Κυριακή 7 Απριλίουμ στο Πολιτιστικό Κέντρο Πετρούπολης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Δημήτρης Βίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Ρήγας, η βουλευτής Β’ Αθήνας Χαρά Καφαντάρη, ο γ.γ. του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών Θάνος Βούρδας και ο πρόεδρος του Περιφερειακούς Συμβουλίου Αττικής Θεόδωρος Σχινάς.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής