Δούρου: Αυτοί που ήταν μέρος του προβλήματος, παριστάνουν ότι μπορούν να γίνουν μέρος της λύσης

Η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου μίλησε για όλες τις πτυχές της εθνικής τραγωδίας στο Μάτι, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στη δικαστική διαδικασία, στο πλαίσιο συνέντευξής της στην εκπομπή «Δεύτερη Ματιά» της ΕΡΤ.

PACIFIC-SUN

Η Ρένα Δούρου στάθηκε με σεβασμό στη μνήμη των νεκρών και το βαρύ πένθος των οικογενειών τους, προτρέποντας όσους αρθρώνουν δημόσιο λόγο να αποφεύγουν τις φορτίσεις και την τυμβωρυχία.

Η Περιφερειάρχης Αττικής σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη και της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά, επισήμανε ότι, οι πολιτικοί αντίπαλοί της δεν νοιάζονται για τους νεκρούς και τις περιουσίες που χάθηκαν, ούτε για το πώς θα θωρακιστεί καλύτερα η πατρίδα μας, αλλά μονάχα «να φύγουν ο Τσίπρας και η Δούρου, για να επιστρέψουν εκείνοι».

Η Ρένα Δούρου υπογράμμισε το έργο που έγινε στην Περιφέρεια Αττικής τα τελευταία χρόνια, σε κάθε γειτονιά του λεκανοπεδίου, και προσδιόρισε το πλαίσιο του εκλογικού διλήμματος για τους πολίτες, στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής