Ανδρέας Κονδύλης: Όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι, μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας

Την Τετάρτη 11 του Σεπτέμβρη, κι όπως σ’ όλη την Ελλάδα, έτσι και στον Άλιμο, τα σχολεία άνοιξαν και υποδέχτηκαν τους μαθητές τους. Τα προαύλια των πρόσφατα ανακαινισμένων και αναβαθμισμένων σχολικών κτιρίων της πόλης του Αλίμου γέμισαν ξανά με χαρούμενες φωνές και γέλια.

PACIFIC-SUN

Κατά την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, Δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης και Δημοτικοί σύμβουλοι, επισκέφθηκαν Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, για να ευχηθούν την «Καλή Αρχή».

Ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης έδωσε το παρών στο 9ο Νηπιαγωγείο, στο 2ο & 7ο και 3ο Δημοτικό, στο 1ο και 4ο Λύκειο, καθώς και στα εκπαιδευτήρια Δελασάλ. Αφού ευχήθηκε στις μαθήτριες και τους μαθητές «Καλή σχολική χρονιά», κατέληξε στα εξής: «Εύχομαι στους γονείς και τους παιδαγωγούς υγεία, προκοπή και καλή δύναμη σ’ αυτή τη νέα σχολική χρονιά. Η Δημοτική Αρχή είναι πάντα συμπαραστάτης σας, ξέρει ότι τα δύσκολα είναι ακόμα εδώ, γι’ αυτό και μη διστάζετε να μας ενημερώνετε για τα προβλήματα. Όλοι μαζί, συνεργαζόμενοι, μπορούμε να καταφέρουμε το καλύτερο για τα παιδιά μας!».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής