22 νεκροί και 59 τραυματίες από την έκρηξη στο Manchester Arena

Είκοσι δύο νεκροί και πενήντα εννέα τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός έκρηξης, που σημειώθηκε έξω από τον συναυλιακό χώρο Manchester Arena, όπου σε εξέλιξη βρισκόταν συναυλία της τραγουδίστριας, Αριάνα Γκράντε.

PACIFIC-SUN

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 00:30 ώρα Ελλάδας και αμέσως μετά την έκρηξη ο χώρος, στον οποίο βρίσκονταν κατά πλειοψηφία νεαρά παιδιά, μετατράπηκε σε βομβαρδισμένο τοπίο. Επικράτησαν στιγμές πανικού, με το πλήθος να προσπαθεί να διαφύγει από το κτίριο.

 

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και δυνάμεις της αστυνομίας, που από την πρώτη στιγμή αντιμετώπισαν το περιστατικό ως τρομοκρατική ενέργεια, ενώ σε μήνυμά της η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι εξέφρασε τον αποτροπιασμό της και συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο ασφάλειας.

Βίντεο πριν από την βομβιστική επίθεση

 

Μετά το άκουσμα της είδησης από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά ΜΜΕ, οι γονείς των παιδιών έτρεξαν στο σημείο για να τα απομακρύνουν. Οι στιγμές πανικού που σημειώθηκαν όμως στο σημείο την ώρα της έκρηξης, είχε ως συνέπεια πολλοί από τους έφηβους να χάσουν τα κινητά τους και να μην είναι εύκολος ο εντοπισμός τους.

Βίντεο μετά την βομβιστική επίθεση

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής