Πέθανε ο Τζορτζ Μάικλ

Ανήμερα των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, ο Κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής Τζόρτζ Μάικλ, στο σπίτι του στην Οξφόρδη, αφού είχε υποβληθεί σε τραχειοτομή, όπως μετέδωσαν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

PACIFIC-SUN

Ανήμερα των Χριστουγέννων έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, ο Κυπριακής καταγωγής τραγουδιστής Τζορτζ Μάικλ, στο σπίτι του στην Οξφόρδη, αφού είχε υποβληθεί σε τραχειοτομή, όπως μετέδωσαν διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Ο παραγωγός του επιβεβαίωσε με ανακοίνωσή του, το θάνατο του τραγουδιστή:
«Με μεγάλη μας λύπη επιβεβαιώνουμε ότι ο αγαπημένος μας γιος, αδερφός και φίλος, George, απεβίωσε ήσυχα στο σπίτι του κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων. Η οικογένειά του κάνει παράκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή τους αυτές τις δύσκολες ώρες. Δεν θα γίνει καμία άλλη δήλωση προς το παρόν».

Ο Τζορτζ Μάικλ γεννήθηκε στο βόρειο Λονδίνο στις 25 Ιουνίου 1963. Το πραγματικό του όνομα ήταν Γεώργιος Κυριάκος Παναγιώτου. Ο πατέρας του ήταν Κύπριος, ενώ η μητέρα του Αγγλίδα. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του πουλήθηκαν περισσότεροι από από 100 εκατομμύρια δίσκοι.

Οι πρώτες του επιτυχίες ήρθαν στις αρχές της δεκαετίας του ’80, όταν δημιούργησε το μουσικό δίδυμο Wham!, με τον Άντριου Ρίτζλεϊ, όμως γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε το 1983, όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «Last Christmas».

 

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής