ΥΠΕΠΘ: Δεν υπάρχει θέμα επαναφοράς της «βεβαίωσης παροχής υπηρεσιών» στα ΑΕΙ

Είναι απορίας άξιο σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, για ποιους λόγους επανήλθε ένα θέμα που έχει οριστικά λήξει, αναφερόμενο σχετικά με τη «βεβαίωση παροχής υπηρεσιών» που φέρεται να προκύπτει σε ορισμένα ΑΕΙ ως παρουσιολόγιο για μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ, ΕΕΠ, ΕΤΕΠ και διοικητικό – μόνιμο και με σχέση εργασίας ΙΔΑΧ προσωπικό.

PACIFIC-SUN

Το υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει ότι η όλη διαδικασία είχε αρχικά προκύψει σε κάποια Α.Ε.Ι. στις 16 Φεβρουαρίου κατόπιν παρερμηνείας του υπ’ αριθμ. ΕΑΠ 2000487/15-2-2017 εγγράφου της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους.

Ωστόσο σύμφωνα με το υπουργείο, η Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους διευκρίνισε εγγράφως, την ακριβώς επόμενη ημέρα, 17 Φεβρουαρίου ότι «δεν απαιτείται κανένα έγγραφο προς την ΕΑΠ» σχετικά με την επιβεβαίωση παροχής υπηρεσιών και η όποια παρερμηνεία θεραπεύτηκε. Η απάντηση της ΕΑΠ πρωτοκολλήθηκε στο Ε.Κ.Π.Α. στις 17 Φεβρουαρίου με αριθμ. πρωτ. 1617018420.

Ως εκ τούτου, θεωρούμε ότι δεν προκύπτει κανένα θέμα επαναφοράς του ζητήματος «βεβαίωσης παροχής υπηρεσιών», καταλήγει το υπουργείο Παιδείας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής