Βόζεμπεργκ: Να γίνουμε φορείς ελπίδας και αφύπνισης για την πρόληψη επιθετικών συμπεριφορών κατά των γυναικών

Αλλαγή νοοτροπίας και συμπεριφοράς για την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών υπογράμμισε ότι χρειάζεται η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και του Ε.Λ.Κ. Ελίζα Βόζεμπεργκ, με παρέμβαση στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

© European Union 2016 - Source : EP. / Genevieve ENGEL
radiotaxi

Η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια συζήτησης για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών και των κοριτσιών και την κύρωση της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης από τα Kράτη μέλη, παρουσία του Επιτρόπου κ. Ansip, αρμόδιου για θέματα ψηφιακής εσωτερικής αγοράς και Aντιπροέδρου της Κομισιόν.

Η Ελληνίδα ευρωβουλευτής έκανε ειδική αναφορά στη Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης για την καταπολέμηση της έμφυλης βίας, που αποτελεί το αρτιότερο νομοθέτημα υπερεθνικής ισχύος, τονίζοντας ότι οι επόμενες γενιές πρέπει να γαλουχηθούν με αυτές τις αξίες. Στο πλαίσιο αυτό, επισήμανε ότι δεν θα πρέπει σταματήσουμε να καταγγέλλουμε και να καταδικάζουμε κάθε πράξη έμφυλης βίας, οδηγώντας τους δράστες στη δικαιοσύνη και να γίνουμε όλοι φορείς ελπίδας και αφύπνισης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας κατά των γυναικών.

proskliseis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here