Συνάντηση Τσίπρα με την Ευρωπαία Επίτροπο Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας

Με την Ευρωπαία Επίτροπο Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας, Μαρίγια Γκαμπριέλ συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

PACIFIC-SUN

Με την Ευρωπαία Επίτροπο Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας, Μαρίγια Γκαμπριέλ συναντήθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.

Κατά τη συνάντηση ο πρωθυπουργός και η Επίτροπος συζήτησαν για τη σημασία της ψηφιακή πολιτικής, για τα οφέλη της αναβάθμισης των ικανοτήτων των δημοσίων υπηρεσιών, των φορέων της κοινωνίας και της οικονομίας μέσω των νέων τεχνολογιών, καθώς και για την πρόοδο που σημειώνει η Ελλάδα στο πεδίο αυτό, με τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Αναφερόμενος στον κομβικό χαρακτήρα των νέων τεχνολογιών ο Πρωθυπουργός δήλωσε: «Σήμερα που ζούμε τη νέα επανάσταση, αυτή της τεχνολογίας, η λογική μας, η λογική της Δίκαιης Ανάπτυξης, είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Η ισότιμη δυνατότητα πρόσβασης στα εργαλεία της νέας εποχής, για όλους τους πολίτες, σε όποιο σημείο της επικράτειας και αν κατοικούν, είναι ζήτημα Δημοκρατίας. Φέρνουμε το αύριο, σήμερα για όλους.»

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής