Στην Κοζάνη για τις εορταστικές εκδηλώσεις η Ελ. Κουντουρά

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά εκπροσώπησε την κυβέρνηση  στις εορταστικές εκδηλώσεις  που πραγματοποιήθηκαν στην Κοζάνη για την Εθνική Επέτειο της  25ης Μαρτίου του 1821.

PACIFIC-SUN

Η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά εκπροσώπησε την κυβέρνηση στις εορταστικές εκδηλώσεις  που πραγματοποιήθηκαν στην Κοζάνη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου του 1821.

Παρέστη στην Επίσημη Δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου χωροστατούντος του Μητροπολίτη Σερβίων- Κοζάνης κ. Παύλου, και στη συνέχεια στην τελετή της επιμνημόσυνης δέησης στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, Πλατεία Νίκης, όπου κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των Ηρώων.

Η υπουργός επίσης παρακολούθησε την καθιερωμένη στρατιωτική και μαθητική παρέλαση, παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, του Δημάρχου Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη, του βουλευτή Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ Γεωργίου Ντζιμάνη και όλων των τοπικών αρχών.

Σε δήλωσή της, η κα Κουντουρά ανέφερε: «Σήμερα είναι διπλή γιορτή για όλες τις  Ελληνίδες και τους Έλληνες.Γιορτάζουμε τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου και τιμούμε τους Ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης που με τους  αγώνες τους, την αυτοθυσία τους και την υπέρτατη αγάπη τους για την πατρίδα μας, μας χάρισαν την ελευθερία. Είμαστε υπερήφανοι για τις νέες και τους νέους της Κοζάνης, τα Σώματα Ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις. Η νέα γενιά είναι η ελπίδα και το μέλλον μας. Χρόνια πολλά σε όλους».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής