Ραχήλ Μακρή: Ο δοτός βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης, εξυπηρετεί λαθρέμπορους

PACIFIC-SUN

«Την ώρα που η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεπουλάει ΑΗΣ, ΥΗΣ, ορυχεία και νερά στην Δυτική Μακεδονία παραδίδοντας άνευ όρων στους Γερμανούς κατακτητές τα ενεργειακά κλειδιά της χώρας και τον ορυκτό πλούτο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κοζάνης που ξεχνούσε τους λόγους στο σπίτι του, κατέθεσε σκανδαλώδη τροπολογία, με την οποία τροποποιείται ο νόμος 2960/2001 του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα για να απαλλάσσονται εταιρείες από πρόστιμα που αφορούν λαθρεμπόριο καυσίμων».

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ραχήλ Μακρή και συνεχίζει ως εξής:

«Η φωτογραφική αυτή Ντροπολογία αφορά, την κάλυψη υποθέσεων λαθρεμπορίας στις οποίες εμπλέκονται επιχειρηματίες στους οποίους δωρίζονται κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις στα πλαίσια της «αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας» που με περηφάνια επικαλείται η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Η αρμόδια υπουργός Οικονομικών της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δήλωσε ότι θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή, ωστόσο δεν έκαναν το ίδιο με τροπολογία που κατέθεσα στις 15.06.2015 και ζητούσα την κατάργηση των τριγωνικών συναλλαγών εντός Ελλάδος (http://bit.ly/2pqtSKp), προκειμένου το ελληνικό δημόσιο να μπορέσει να διεκδικήσει την καταβολή βεβαιωμένων οφειλών και προστίμων δις ευρώ από εταιρείες πετρελαιοειδών.

Είναι φανερό ότι, η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καταργεί και τροποποιεί το νομοθετικό πλαίσιο της χώρας, προκειμένου να απαλλάξει από τα φορολογικά πρόστιμα εταιρίες και να στείλουν τον λογαριασμό σε μισθωτούς και συνταξιούχους.

Είναι φανερό ότι το πάρτι της ανομίας και διαφθοράς της διαπλοκής Υπουργών, βουλευτών και επιχειρηματιών συνεχίζεται και δοτοί βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ χρησιμοποιούν την θεσμική τους θέση, προκειμένου να εξυπηρετήσουν συμφέροντα αλλότρια του ελληνικού λαού. Αιδώς».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής