Ρ. Σβίγκου: ΣΥΡΙΖΑ και κυβέρνηση υπερασπίζονται το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση αλλά και όσα από τα υπόλοιπα κόμματα στη Βουλή θεωρούν ότι πρέπει να απαντηθεί το μέγιστο αίτημα της κοινωνίας για διαφάνεια και για απόδοση δικαιοσύνης, είναι να μην αφήνουν τίποτα στο σκοτάδι».

PACIFIC-SUN

Αυτό δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98, και πρόσθεσε ότι «οι διαφωνίες χρειάζονται πολιτικές συγκλίσεις, για να επιτευχθεί ο στόχος που έχουμε για μια συνολική συμφωνία».

Όσον αφορά τα όσα δήλωσε ο κ. Σκουρλέτης είπε: «Ο Πάνος Σκουρλέτης ήταν και υπουργός Ενέργειας και με την παρέμβασή του αυτή, ο ίδιος, όπως και το κόμμα, όπως και συνολικά η κυβέρνηση καταδεικνύουν τη μάχη που δίνεται αυτή τη στιγμή για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της ΔΕΗ».

Η κ. Σβίγκου για τη Σύνοδο της Ρώμης είπε ότι «ο πρωθυπουργός ήθελε να καταδείξει και με την επιστολή του, να ξεκαθαρίσει η Ευρώπη εάν το ευρωπαϊκό κεκτημένο ισχύει για όλες τις χώρες εκτός από την Ελλάδα ή βέβαια ισχύει και για την Ελλάδα. Και η απάντηση ήταν καταφατική, επιβεβαιώθηκε ότι το ευρωπαϊκό κεκτημένο ισχύει και για την Ελλάδα».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,243ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
318ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής