Ρ. Σβίγκου: Η πολιτική αντιπαράθεση δηλητηριάζεται από τον κιτρινισμό

«Η πολιτική αντιπαράθεση δηλητηριάζεται από τον κιτρινισμό της συσχέτισης του υφυπουργού κ. Βασιλειάδη με την Ηριάννα», δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου στο ραδιόφωνο του Alpha και παράλληλα ζήτησε από την ηγεσία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης «να καταδικάσει επίσημα τον κ. Γρηγοράκο».

PACIFIC-SUN

«Δεν θέλουμε να μπούμε σε καμιά αντιπαράθεση με τη δικαιοσύνη, και αυτό δεν είναι πρόθεση ούτε της κυβέρνησης,  ούτε του κόμματος», είπε η κ. Σβίγκου και υποστήριξε ότι «είναι συνταγματικό, όμως, το δικαίωμα του κάθε πολιτικού προσώπου, αλλά και των πολιτικών κομμάτων να σχολιάζουν δικαστικές αποφάσεις».

«Αυτό σε καμιά περίπτωση δεν συνιστά παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης», πρόσθεσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε λέγοντας ότι «θα πρέπει να μην κρίνουμε τα πράγματα με δύο μέτρα και δυο σταθμά».

Η κ. Σβίγκου υπενθύμισε ότι ο κ. Δένδιας είχε αποστείλει «non paper στους δικαστικούς και να τους υποδεικνύει ποιοι πρέπει να καταδικαστούν» και πρόσθεσε ότι «θυμόμαστε όλοι τον κ. Μητσοτάκη αλλά και τον κ. Κεδίκογλου να κάνουν δηλώσεις και να κατηγορούν τους δικαστές για παραλείψεις που θεώρησαν οι ίδιοι ότι έκαναν». 

Αναφορικά με την υπόθεση Γεωργίου, η κ. Σβίγκου είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν παρεμβαίνει στο έργο της δικαιοσύνης. Αυτό που θα έπρεπε όμως τα πολιτικά κόμματα να συζητήσουμε είναι ποιοι ευθύνονται γι’ αυτά τα ελλείμματα και οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ».

«Αυτό είναι το πολιτικό στοιχείο που πρέπει να συζητηθεί», επεσήμανε η κ. Σβίγκου και σημείωσε ότι «γιατί αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε σε μια φάση που η χώρα έχει πληρώσει πολύ άσχημα όσα έγιναν τα προηγούμενα χρόνια και τώρα προσπαθεί να σταθεί ξανά στη πόδια της».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής