ΝΔ: Η ανεπάρκεια της κυβέρνησης επιβεβαιώνεται και στον αθλητισμό

Με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του κυπέλλου μπάσκετ, η αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή έκανε την ακόλουθη δήλωση.

PACIFIC-SUN

«Η γιορτή του τελικού του Κυπέλλου Μπάσκετ αμαυρώθηκε από απαράδεκτα επεισόδια, που απέδειξαν ότι έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε στο ζήτημα της καταπολέμησης της βίας.

Μόλις προχθές ο πρωθυπουργός στη Βουλή δήλωνε υπερήφανος για τα κατορθώματα της Κυβέρνησής του στην πάταξη της γηπεδικής βίας. Δυστυχώς, γι’ αυτόν η πραγματικότητα είναι αμείλικτη και τον διέψευσε άμεσα.

Οι χθεσινές εικόνες ντροπής δεν είναι οι μόνες που γκρεμίζουν το μύθο του success story της Κυβέρνησης στην αθλητική βία.

Θυμίζουμε στον πρωθυπουργό ενδεικτικά τον τελικό του μπάσκετ γυναικών στη Λευκάδα, το χάντμπολ γυναικών στη Θεσσαλονίκη, τους αγώνες βόλεϊ και μπάσκετ γυναικών τον περασμένο Δεκέμβριο.

Σοβαρά επεισόδια που αναζητούν υπεύθυνους. Δεν γνωρίζουμε αν ο πρωθυπουργός είπε ξανά συνειδητά ψέματα ή τρέφει ξανά αυταπάτες. Το σίγουρο είναι ότι η ανεπάρκεια της Κυβέρνησής του επιβεβαιώνεται καθημερινά και στον αθλητισμό».

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής