Μητσοτάκης: Το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα είναι δεδομένο

Με τον Εμίρη Sheikh Tamim bin Hamad Al Thani συναντήθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί σήμερα στο Κατάρ

PACIFIC-SUN

«Παρουσίασα στον Εμίρη του Κατάρ το σχέδιό μας για το πώς η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας ελκυστικός, διεθνής, επενδυτικός προορισμός», δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αμέσως μετά τη συνάντηση και πρόσθεσε ότι «το ενδιαφέρον για επενδύσεις στην Ελλάδα είναι δεδομένο. Όμως, υπάρχει πάντα μία μεγάλη απόσταση μεταξύ της εκδήλωσης ενδιαφέροντος και της πραγματοποίησης σημαντικών επενδύσεων, που η χώρα μας τόσο πολύ χρειάζεται, προκειμένου να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης και να βγει από το φαύλο κύκλο της ύφεσης».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ατζέντα των θεμάτων με τον Εμίρη ήταν και οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής περιοχής της Μεσογείου. Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για την Τουρκική επιθετικότητα και ζήτησε και τη δική του μεσολάβηση, τη δική του παρέμβαση, προκειμένου να λυθεί το συντομότερο δυνατόν το ζήτημα της σύλληψης των δύο Ελλήνων αξιωματικών από τους Τούρκους, έτσι ώστε τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην Πατρίδα τους.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής