Μητσοτάκης: Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση ότι μπορεί να αντιμετωπίσει την τρομοκρατία

Αναφορές στην τρομοκρατία, στα θέλω της κοινωνίας και στην υποχώρηση της διαχωριστικής γραμμής ανάμεσα σε Δεξιά και Αριστερά έκανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας απόψε στην παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Θοδωρή Πελαγίδη.

PACIFIC-SUN

Δεν έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η κυβέρνηση έχει τη βούληση και την ικανότητα να αντιμετωπίσει τη νέα γενιά της εγχώριας τρομοκρατίας, είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε ότι νέα αυγά του φιδιού επωάζονται, η πολιτεία οφείλει να συντρίψει την τρομοκρατία με αποφασιστικότητα. Τα δείγματα γραφής της κυβέρνησης είναι αντίθετα από αυτά που απαιτούνται. Η κυβέρνηση νομοθέτησε την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού και την ακύρωση των φυλακών υψίστης ασφαλείας.

Ο κ. Μητσοτάκης κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο βιβλίο του Θοδωρή Πελαγίδη, σημείωσε ότι περιέχει αναφορές, κείμενα, ιδέες και προτάσεις που τοποθετούνται στο κέντρο του πολιτικού αφηγήματος της σημερινής Νέας Δημοκρατίας.

Η παραδοσιακή γραμμή Δεξιά – Αριστερά, πράγματι έχει υποχωρήσει σημαντικά στις μέρες μας. Και είναι ένας διαχωρισμός που έχει μεγαλύτερη αναφορά στο χθες παρά στο σήμερα. Ειδικά θα έλεγα για τη νέα γενιά.

Η μάχη που καλούμαστε να δώσουμε ως Νέα Δημοκρατία και στην οποία καλούμε όλους τους δημιουργικούς πολίτες να συνδράμουν, είναι μια μάχη τελικά κόντρα στην ολιγαρχία της μετριότητας και της δημαγωγίας.

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής