Μανιάτης: 6% επιπλέον φόρος στην πληροφορική είναι η κανονικότητα του Τσίπρα

«Η κυβέρνηση του  Αλέξη Τσίπρα αποφάσισε να επιβάλλει επιπλέον φόρο 2-6%, με αναδρομική ισχύ, στις συσκευές που αναπαράγουν πληροφορία», αναφέρει σε δήλωση του ο υπεύθυνος της K.O. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Υποδομές, Μεταφορές, Έρευνα, και Ψηφιακή Πολιτική, Γιάννης Μανιάτης.

PACIFIC-SUN

«Η χώρα που βρίσκεται στην τελευταία θέση των εφαρμογών της ψηφιακής οικονομίας, χαρατσώνει 24 φορές παραπάνω τα προϊόντα και τις υπηρεσίες των τεχνολογιών που μπορούν να τη βγάλουν στο ξέφωτο της ανάπτυξης», τονίζει και σημειώνει ότι «αντίθετα, η Βουλγαρία, η Δανία, η Εσθονία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ιρλανδία, η Κύπρος, η Λιθουανία, το Λουξεμβούργο, η Μάλτα, η Πολωνία, η Φινλανδία, έχουν μηδενικό φόρο».

«Η υποκρισία Τσίπρα να παριστάνει σε συνέδρια τον υποστηρικτή της καινοτομίας και της νέας τεχνολογίας, συντρίβεται στην κυνική του απόφαση να υπερφορολογήσει τα προϊόντα της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης», υπογραμμίζει ο κ. Μανιάτης και καταλήγει επισημαίνοντας ότι η κανονικότητα του Αλέξη Τσίπρα ισοδυναμεί με την παράνοια της υπερφορολόγησης».​

Μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις στο Google News! Ακολουθήστε τους λογαριασμούς μας σε Facebook, Twitter και Viber!

Αφήστε μία απάντηση

εισάγετε το σχόλιό σας!
Παρακαλούμε προσθέστε το όνομά σας

29,502ΥποστηρικτέςΚάντε Like
650ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
323ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής